برنامه ای با عنوان " دکترین اقتصاد جهانی و آن 6000 نفر" با حضور آقای حسن عباسی رییس اندیشکده یقین در مرکز همایش های بین المللی غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد.
دراین برنامه آقای عباسی با بیان مطالبی درخصوص وضعیت اقتصاد جهان، از آفات اقتصاد انواع ربا را برشمرد. یکی از انواع ربا، نوع اقتصاد آمریکایی است که فقط پول بدون پشتوانه چاپ می کند و آن را به عنوان معیار تعریف می کند و همه را ملزم می کند طبق آن معیار پیش روند (معیار خرید و فروشی که خود یک متغیر است). وی در ادامه گفت: دو مدل اقتصاد در جهان وجود دارد یک: فرید منی، دو: نهادگرای نئوکینزی که هر دو محکوم به شکست اند.
آقای عباسی همچنین با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور نوع دیگری از ربا را ربای خورد عنوان نمود و گفت این مسئله ای است که بانک ها درگیر آن هستند (درصدهایی که به وام ها و... تعلق می گیرد).
وی با اشاره به کتاب ابرطبقه که دیوید راتکاف منتشر کرده، به این تکته اشاره نمود که گفته شده جنگ های 8، 22 و 33 روزه جنگ های پاراکسی وار بود، یعنی حزب الله از طرف ایران وارد جنگ شده و اسرائیل از طرف آمریکا. به عبارتی جنگ ها نیابتی بوده و دشمنان اذعان داشته اند که شکست مفتضحانه ای خورده اند.
آقای عباسی با مخاطب قرار دادن دشمنان گفت: الان در سوریه دویست هزار نفر را کشتید اما هنوز به دمشق نتوانستید برسید، این بود قدرتتان؟!
رییس اندیشکده یقین در پایان گفت: همه ما در مشکلات صنعتی یقه مهندسان را می گیریم، در مشکلات دارو و بهداشت یقه پزشکان را، پس چرا در مشکلات علوم انسانی همه دولت را مقصر می دانند و متخصصین مربوطه را به چالش نمی کشند؟ به هرحال باید استاد علوم انسانی با دستگاه ضبط فرقی داشته باشد، تولید فکر کند، عرق ذهنی بریزد به امید اینکه جهان فراروی شما جهانی نباشد که الان پیش بینی می شود و سه بحران کمبود آب، انرژی و غذا را پیش رو دارد.
عکس های برنامه را در آلبوم تصاویر مشاهده نمایید.