طی احکامی از سوی ریاست دانشگاه، دکتر علی گنجلو به عنوان مدیر گروه آموزشی صنایع غذایی و دکتر حمیدرضا میرزایی الموتی به عنوان مدیر گروه آموزشی علوم دامی منصوب شدند.
سوابق علمی و پژوهشی ایشان به شرح زیر است:
دکتر علی گنجلو استادیار گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی، دوره کارشناسی خود را در دانشگاه ارومیه و رشته علوم و صنایع غذایی گذرانده و در سال 1382 این مقطع را به پایان رسانده است. تحصیلات دوره کارشناسی ارشد وی در دانشگاه فردوسی مشهد و رشته مذکور بوده و در سال 1384 از این مقطع فارغ التحصیل شده است. دکتر گنجلو دوره دکتری را نیز در دانشگاه پوترا مالزی و رشته تکنولوژی مواد غذایی، در سال 1390 به اتمام رسانده است.
تعداد مقالات: 16 مورد
همایش های ملی: 3 مورد
همایش های بین المللی: 6 مورد
زمینه پژوهشی مورد علاقه: مدلسازی ریاضی فرایندهای غذایی، خشک کردن مواد غذایی، استخراج مواد موثره گیاهی، کاربرد سیالات فوق بحرانی در فرایند استخراج
دکتر حمیدرضا میرزایی الموتی استادیار گروه آموزشی علوم دامی، دوره کارشناسی خود را در دانشگاه زنجان و رشته علوم دامی گذرانده و در سال 1376 این مقطع را به پایان رسانده است. تحصیلات دوره کارشناسی ارشد وی نیز در همین دانشگاه و رشته تغذیه دام بوده و در سال 1379 از این مقطع فارغ التحصیل شده است. دکتر میرزایی الموتی دوره دکتری را در دانشگاه تهران و رشته تغذیه دام، در سال 1387 به اتمام رسانده است.
تعداد مقالات: 32 مورد
همایش های ملی: 15 مورد
همایش های بین المللی: 12 مورد
پایان نامه های راهنمایی شده: 18 مورد
زمینه پژوهشی مورد علاقه: تغذیه نشخوارکنندگان، جنبه های فیزیولوژیکی تغذیه، تغذیه و مدیریت گاوهای شیری، ناهنجاری های متابولیکی