به گزارش روابط عمومی دانشگاه زنجان، ششمین همایش رؤسای مراکز کارآفرینی دانشگاه های منطقه غرب کشور، با حضور دکتر علی رضا الله یاری مدیر دفتر توسعه کارآفرینی در دانشگاه ها (کاراد)، در سالن اجتماعات شهید شهریاری این دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر محسن افشارچی رییس دانشگاه زنجان پس از بیان خیرمقدم به صحبت هایی پیرامون مباحث کارآفرینی پرداخت.
در ادامه، منصور اوجاقی مدیر دفتر کارآفرینی دانشگاه زنجان گزارشی از فعالیت های این دفتر از ابتدای تأسیس (1389) تاکنون ارائه کرد.
در بخش دیگری از جلسه سخنران مدعو؛ دکتر جعفر یعقوبی عضو هیأت علمی دانشگاه زنجان، مطالبی را درخصوص آموزش کارآفرینی در دانشگاه های ایران بیان کرد و پس از آن میهمانان حاضر از پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و کارآفرینی دانشگاه های پیام نور استان آذربایجان شرقی، پیام نور تبریز، تبریز، شهید مدنی تبریز، هنر اسلامی تبریز، کردستان، پیام نور کردستان، محقق اردبیلی، بین المللی امام خمینی (ره) قزوین، بوعلی سینا همدان، پیام نور همدان، رازی کرمانشاه، پیام نور ایلام، زنجان، تحصیلات تکمیلی زنجان و پیام نور زنجان، معرفی مختصری از مرکز فعالیت خود و رشته مرتبط با آن داشتند.
دکتر الله یاری مدیر دفتر توسعه کارآفرینی در دانشگاه های کشور (کاراد) در این همایش عنوان کرد: "در هر دانشگاهی یک کمیته کارآفرین حضور دارد و طرح ها و پیشنهادات فعال را دریافت کرده و پیگیری می کند که دانشجویان درصورتی که طرحی برای ارائه داشته باشند می توانند به پارک علم و فناوری، مرکز کارآفرینی و یا مرکز رشد دانشگاه مراجعه کرده و طرح خود را جهت فعال شدن ارائه داده و خود نیز مدیریت فعالیت آن را برعهده بگیرند.
وی ادامه داد: اساس موفقیت در این مراکز پایداری آنها و پیگیری میزان پیشرفت و مشکلات از سوی مسئولین مربوط است.
مدیر دفتر توسعه کارآفرینی در دانشگاه های کشور ابراز کرد: فعالیت هایی که قابل انجام در مرکز رشد و پارک ها نیست، می تواند در مراکز کارآفرینی به صورت خوبی پیگیری شود که به دلیل پیگیری مناسب، آن نیز دارای خروجی خوب که شرکت هایی موفق است، می باشد.
این مسئول اظهار کرد: 12 سال گذشته که مراکز کارآفرینی فعالیت خود را آغاز کردند، در وضعیت ضعیفی قرار داشتند اما هم اکنون توانسته اند به پیشرفت های مطلوبی دست یابند. همچنین دانشگاه های پیام نور نیز دارای پتانسیل بالایی هستند که نیاز به پیگیری از سوی مسئولین آنها دارد و هم اکنون طرح های خوبی از سوی مراکز پیام نور دریافت شده است.
الله یاری در پایان با بیان این نکته که در بحث کارآفرینی تنها آموزش تئوری کافی نیست و در دانشگاه ها علاوه برآموزش تئوری در رشته ها، باید فرد را وارد بازار کسب و کار و تجربه عملی کرد، اذعان داشت: شرکت های دانش بنیان زمانی مفید هستند که بتوانند ارزش افزوده ای برای خود داشته باشند که امر با پایداری و پیگیری مشکلات محقق می شود. همچنین به افرادی که در این حوزه ها فعال هستند و طرح های دانش بنیان خود را ارائه می دهند باید بسیار ارج نهاد.
لازم به ذکر است در این همایش که به میزبانی مرکز رشد دانشگاه زنجان صورت گرفته بود، مسائل و مشکلات موجود مورد هم اندیشی میان حاضران قرار گرفته و پیشنهادات آنان مورد بررسی قرار گرفت.
عکس های نشست را در آلبوم تصاویر مشاهده نمایید.