فهرست اساتید دارای پراستنادترین مقالات در پایگاه استنادی ISI ، از سوی مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری منتشر شد. رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در همین زمینه اعلام کرد: ایران از نظر تولید علم مقام شامخی در بین کشورهای جهان دارد. در حالی که حجم مقالات دانشمندان ایرانی در خور توجه است، کیفیت مقالات تولید شده نیز منطبق با معیارهای علم سنجی و برحسب استناد اندازه گیری میشود.
از این رو طبق داده های موجود در ISI، دکتر علی رمضانی، عضو هیأت علمی دانشگاه زنجان در بین پراستنادترین پژوهشگران ایرانی، رتبه 18را به دست آورده است. با توجه به اطلاعات مندرج در کارنامه پژوهشی دانشگاه زنجان، وی مجموعاً 208 مقاله مختلف در مجلات و کنفرانس ها داشته و 14 طرح پژوهشی در این کارنامه به ثبت رسانده است.
پایگاه ISI یکی از نظام های استنادی معتبر بین المللی می باشد که ثبت و نمایه سازی مقالات علمی در این پایگاه و مطالعه تعداد استنادهای دریافت شده توسط پژوهشگران برتر، حایز اهمیت فراوان است. براساس اعلام این پایگاه، استناد به دانشمندان و پژوهشگران نماد کیفیت بوده و بخش مهمی از فرایند تحقیق به حساب می آید، از این جهت تحلیل استنادی از اصول اساسی سنجش عملکرد پژوهشگران قلمداد میشود.
دکتر مهراد همچنین با اشاره به سهم مؤثر اساتید و پژوهشگران در تولید علم اظهار داشت: عدم توجه به منابع داخلی نادیده انگاشتن حقوق معنوی استادان و پژوهشگرانی است که در تولید علم پیشگام میباشند. چنانچه این مسأله که از اهمیت بالایی نیز برخوردار است رعایت شود، نتیجه به معرفی بیشتر دانشمندان ایران در عرصه های بین المللی منجر خواهد شد و این آن چیزی است که ایران برای حضور در عرصههای بینالمللی نیاز دارد.
جهت مشاهده فهرست کامل اساتید دارای پراستنادترین مقالات در پایگاه استنادی ISI که از سوی مرکز ISC منتشر شده است کلیک نمایید.