خانه :: اساتید :: اخبار

در نشست «چرا مرگ برآمریکا» عنوان شد:
در چنین مراسم هایی، گروه‌ های سیاسی به جای صف ‌آرایی در برابر یکدیگر از فرصت ها برای انتقال معرفت استفاده کنند



 

" این رفتار برخی مسئولان و رسانه‌ها درست نیست که به دلیل القائات همه مسائل را به تحریم‌ها گره بزنند، زیرا در این صورت عوامل داخلی تعطیل می‌شود و این همان موضوعی است که دشمن منتظر آن است و در این صورت تحریم‌ها را سخت‌تر خواهد گرفت."

 "محمدحسین صفارهرندی" روز گذشته در نشست سیاسی با موضوع "چرا مرگ بر آمریکا؟" در دانشگاه زنجان، تصریح کرد: اگر در قله انقلاب بایستیم متوجه می‌شویم که انقلاب اسلامی ایران به چه جایگاه بالایی رسیده است و این جایگاه را با زحمت به دست آورده؛ این در حالی است که پس از انقلاب بیگانگان ابراز می‌کردند ایران باید در حلقه تنگ تحریم‌ها خفه شده و به عصر بدویت باز گردد؛ در حالی‌که ایران هم اکنون جزو 10 تایی‌های دنیا شده است و این موضوع برای بیگانگان سبب سرشکستگی است.

وی افزود: بیگانگان مرگ جمهوری اسلامی ایران را می‌خواستند، مثلاً در حمله طبس و یا تجهیز سفارتخانه انگلیس برای ایجاد بلوا بطور عملی این موضوع را نشان دادند و شعار مرگ بر آمریکا نیز واکنشی در برابر این خواسته بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: انقلابیون اعلام می‌کنند که کینه‌ای با آمریکا ندارند و اگر آمریکا دست از خیانت بردارد و جمهوری اسلامی ایران را به‌عنوان کشوری مستقل قبول داشته باشد، حاضر به برقراری رابطه با آن هستند به گونه‌ای که مقام معظم رهبری اعلام کرده اند: "اگر دولت آمریکا در برقراری رابطه صادق باشد من اولین طرفدار این رابطه هستم."

وی اظهار کرد: امروز در ارتباط با آمریکا بابی متفاوت گشوده شده است، مثلاَ در مذاکرات 5+1 در حال گفتگو با آمریکا به‌عنوان یک عضو از این گروه هستیم تا نشان دهیم که فعالیت‌های هسته‌ای ایران به گونه‌ای که آنان فکر می‌کنند نیست.

این فعال سیاسی یادآور شد: عده‌ای معتقد بودند، حال که با طرف آمریکایی صحبت شد و مکالمه تلفنی بین دو طرف صورت گرفت تمام داستان گذشته تغییر کرده است ولی نباید خاطرات گذشته را فراموش کرد و فقط برخورد را انسانی دانست.

وی در پاسخ به سؤالی درخصوص تأثیر شعار "مرگ بر امریکا" تأکید کرد: شعار مرگ بر آمریکا نباید کلیشه‌ای باشد و باید پشت آن منطق باشد تا تأثیر داشته باشد و تاریخ نشان داده است که این شعار واقعاَ برای آمریکا مرگ می‌آورد و نشانه آن شکست اقتصادی، سیاسی و همه جانبه آمریکا و نفرت عمومی سایر کشورها از اوست.

صفارهرندی در پاسخ به سؤالی درخصوص وجود برخی افراد منافق که سرکرده آمریکا بودند مانند بنی صدر در صدر انقلاب، عنوان کرد: در همه انقلاب‌های دنیا افرادی بودند در کنار خط کلی خطوط حاشیه‌ای را ایجاد کردند نمونه آن انقلاب کبیر فرانسه است که در طول 100 سال درگیر حرکت‌های حاشیه‌ای افراد صدر انقلاب بود. حتی در کنار پیامبران نیز کسانی بودند که از این وضعیت سوءاستفاده می‌کردند.

وی تأکید کرد: اگر کسی راه دشمنی با جمهوری اسلامی ایران را بپیماید حتماَ جوابی متناسب با آن دریافت خواهد کرد. همچنین باید دقت شود که اگر با آمریکا دست دوستی داده شده ولی هیچ پیامی دریافت نشود و علاوه بر آن تحریم‌های جدیدی نیز به آن اضافه شود ادامه دوستی عاقلانه نیست، بلکه در این مرحله باید ایستاد و دید که چقدر جلو آمده‌ایم و بعد متناسب با آن، رفتار کرد؛ بنابراین درست نیست که علاوه بر تحمل تحریم‌ها از هیبت خود دست کشید زیرا در آن صورت اگر آیندگان تاریخ را بخوانند نگاه خوبی نسبت به این دوران نخواهند داشت.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز کرد: وظیفه اصلی، دفاع از عزت ایرانیان است بنابراین این رفتار برخی مسئولان و رسانه‌ها درست نیست که به دلیل القائات، همه مسائل را به تحریم‌ها گره بزنند، زیرا در این صورت عوامل داخلی تعطیل می‌شود و این همان موضوعی است که دشمن منتظر آن است و در این صورت تحریم‌ها را سخت‌تر خواهد گرفت.

وی با اشاره به نوع برخورد دانشجویان حاضر در جلسه نسبت به افراد مخالف تفکر خود، تأکید کرد: در مراسمی که در این خصوص برگزار می‌شود گروه‌های سیاسی به جای صف ‌آرایی در برابر یکدیگر از این فرصت برای انتقال معرفت استفاده کنند.

وی اعلام کرد: سه دسته از افراد هستند که اصرار به اصلاح روابط با آمریکا دارند، گروه اول کسانی هستند که عاشق آمریکا هستند که این گروه در اقلیت هستند، گروه دوم کسانی هستند که می‌ترسند بلایی که سر بسیاری از ملت‌های آزادی‌خواه آمد توسط آمریکا بر ایران نیز این بلا نازل شود و گروه سوم کسانی هستند که به دلیل مسلط بودن آمریکا بر دنیا از نظر اقتصادی اصرار به اصلاح روابط با آن را دارند که در نوع رفتار گروه‌های دوم و سوم کمی خیر خواهی دیده می‌شود.

صفارهرندی ادامه داد: در پاسخ به سه گروه بالا باید گفت که روزگاری آمریکا از نظر اقتصادی در جایگاهی قرار داشت که اگر به کشوری نزدیک می‌شد به آن کشور منفعت داشت که کشور سنگاپور نمونه‌ای از آن است ولی در دوره جدید اگر آمریکا به کشوری نزدیک شود به دنبال بهره‌گیری از آن کشور است.

وی در پایان گفت: روزگاری دولت آمریکا قدرت نظامی برتر بود ولی هم اکنون این چنین نیست و شاهد آن تهدیدهای حمله نظامی به جمهوری اسلامی ایران است که در این مدت سراغ چند کشور رفته است ولی از آنچایی که یقین دارد در حمله به ایران به فلاکت کشیده خواهد شد پا پس کشیده است و یا در سوریه نیز با وجود اینکه اعلام کرد در طی 2 ماه سوریه را خواهد گرفت 3 سال است که هیچ کاری نتوانسته انجام دهد.

 

جهت مشاهده عکس ها به آلبوم تصاویر مراجعه نمایید.

 

 

 


ارسال شده در مورخه: 15-8-1392
آخرين اخبار با موضوع: دفتر ریاست و روابط عمومی


افتتاح راه بند خیابان یکطرفه دانشکده کشاورزی
راه بند خیابان یکطرفه دانشکده کشاورزی قدیم تایید و افتتاح گردید.


انتصاب رئیس و اعضای میز تخصصی روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور
رئیس و اعضای میز تخصصی روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور در استان زنجان منصوب شدند.


آیین تقدیر از افتخار آفرینان دانشگاه زنجان
آیین تقدیر از افتخار آفرینان دانشگاه زنجان با حضور ریاست محترم دانشگاه برگزار شد.


پیام نوروزی ریاست محترم دانشگاه
فرا رسیدن سال نو، که می‌تواند آغازی برای موفقیت، کامیابی و بهترین‌ها باشد، بر شما مبارک باد.

پربازدیدترین مطلب در زمینه:
دفتر ریاست و روابط عمومی

انتصاب مدیران اداری و برخی از گروه های آموزشی دانشگاه

ادامه اخبار با موضوع دفتر ریاست و روابط عمومی