این مراسم صبح چهارشنبه با حضور شرکت کنندگان و میهمانان در مرکز همایشهای بین المللی دانشگاه برگزار شد .
در این مراسم دکتر افشارچی رئیس دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم گفت: امروز روز بلوغ علمی گروه کامپیوتر دانشگاه زنجان است.
افشارچی به وضعیت گروه کامپیوتر دانشگاه در سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: این گروه علمی با مقطع کاردانی کار خود را آغاز کرد و به توسعه خود ادامه داد.
رئیس دانشگاه زنجان با بیان اینکه وضعیت فعلی این گروه قابل مقایسه با ادوار گذشته نیست، اظهار داشت: در حال حاضر این گروه در مقطع دکتری نیز پذیرش دانشجو دارد.
وی با تاکید بر توسعه علمی دانشگاه در همه ابعاد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر دانشجویان و اساتید دانشگاه موفق شدهاند تا خود را در سطح ملی معرفی کنند.
سپس دکتر امیری دبیر کنفرانس انجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران گفت: شاخه علمي ماشين بينايي و پردازش تصوير ايران به مثابه يكي از مسيرهاي گذار علم و دانش به دنياي صنعت و تكنولوژي به شمار مي آيد. علي اميري افزود: براي توسعه اين دانش جديد و تخصصي، فعاليت نخبگان و محققان علوم كامپيوتر و شبكه هاي هوشمند اجتماعي از جايگاه ويژه ايي برخوردار است.
وي يادآورشد: موضوع پژوهش و تحقيق در حوزه ماشين بينايي و پردازش تصوير، پيوند آن با فناوري جديد و كاربرد در بخش هاي مختلف زندگي بايد مورد توجه قرار گيرد.
اميري اظهار كرد: همايش ها و كنفرانس هاي محققان حرفه ايي براي ايجاد بستر مناسب براي تبادل نظر توسط قشر دانشگاهي با اعضاي اين انجمن از مهمترين اهداف برگزاري اين كنفرانس در دانشگاه زنجان است.
در ادامه نايب رييس انجمن ماشين بينايي و پردازش تصوير ايران، گفت: انجمن هاي علمي دانشجويي نقش موثري در تحقق اهداف علمي كشور دارند.
حميد ابريشمي مقدم افزود: دانش ماشين بينايي و پردازش تصوير ايران يك حوزه تخصصي بوده و سرعت پيشرفت آن نشان دهنده ميزان رشد علمي كشور محسوب مي شود.
وي يادآورشد: هم اكنون اين انجمن در حال مذاكره براي برگزاري كنفرانس دوم اين حوزه در سال جاري در دانشگاه شيراز است.
ابريشمي مقدم اظهار كرد: مشاركت و همكاري مراكز علمي و پژوهشگران با اين انجمن مي تواند كمك موثري به آن در دسترسي سريع به اهداف علمي ترسيم شده كند.
نايب رييس انجمن ماشين بينايي و پردازش تصوير ايران، گفت: فعاليت انجمن هاي علمي دانشجويي يكي از شاخصه هاي اين انجمن به شمار مي آيد و ظرفيت بالايي در دانشگاه ها به ويژه دانشگاه زنجان در اين زمينه وجود دارد.
پایان بخش برنامه افتتاحیه اجرای گروه سرود آوای دستان از تهران بود و سپس شروع کارگاههای تخصصی در 4 محیط جدا از هم بصورت همزمان.