طی کسب اطلاع از معاونت دانشجویی بابت کمک اخیر حاج ابراهیم جمیلی به ساخت و تجهیز خوابگاه بر آن شدیم تا لحظاتی را در خدمت این خیر ارجمند پای صحبت تلفنی ترنم آیه شریفه261 سوره مبارکه بقره؛ «مَّثَلُ الَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ فِي سَبِيلِ اللّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِي كُلِّ سُنبُلَةٍ مِّئَةُ حَبَّةٍ وَاللّهُ يُضَاعِفُ لِمَن يَشَاءُ وَاللّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ ": "مَثَل (صدقات) كسانى كه اموال خود را در راه خدا انفاق مى كنند همانند دانه اى است كه هفت خوشه بروياند كه در هر خوشه اى صد دانه باشد؛ و خداوند براى هر كس كه بخواهد (آن را) چند برابر مىكند، و خداوند گشايشگر داناست» را بیش از پیش در وجود خود حس نماییم.
به رسم ادب پیشاپیش از بذل عنایت و وقتی که آقای حاج ابراهیم جمیلی با توجه به مشغله فراوان که در تهران، محل دفتر کارش داشت، در اختیار این اداره قرار داد، کمال قدردانی را داریم.
به عقیده وی هر کسی که از لحاظ مالی در وضعیت بهتری قرار میگیرد جدای مسئولیت شخصی که دارد یک مسئولیت اجتماعی نیز پیدا میکند که نباید هیچ وقت از این مسئولیت مهم بدور باشد و آن چیزی نیست جز دستگیری از نیازمندان.
آقای جمیلی در پاسخ به سئوالِ چرایی این کمک و حمایت، گفت: الگوی حرکتی ما در این خصوص بنیاد فرهنگی دکتر مصلی نژاد می باشد. با لطف خدا و دعای دانش آموزان و دانشجویان که شامل حال ما شد، بنیاد نیکوکاری جمیلی تأسیس گردید و از سال 1386 با حمایت 80 نفر از دانش آموزان بیبضاعت آغاز بکار نمود و تاکنون نیز این فعالیت ها ادامه دارد که امیدواریم بصورت گسترده تر استمرار داشته باشد.
از وی درخصوص انتخاب جامعه هدف این بنیاد سئوال شد که تصریح نمود: گاهاً مسائل مالی و عدم امکان تأمین آن از سوی خانوادههایی که دانشآموزان و دانشجویان مستعد و باهوشی را در خود جای دادهاند باعث میشود که این قشر از جامعه علیرغم شایستگیهایی که دارند از خانواده آموزشی و علمی و در نهایت ایفای نقش در پیشرفت کشورمان بدور باشند که این مسئله ما را به این مهم سوق داد.
رئیس هیأت امنای بنیاد نیکوکاری جمیلی این حمایتها را تازه شروع کار دانسته و افزود: همه کمکهای این بنیاد از طریق قسمتی از درآمدهای واحدهای تولیدی و شرکتهایی که با نیت خیر بنا شد، تأمین میگردد و تاکنون از هیچ ارگان و نهادی کمک مالی اخذ نگردیده است و همه هزینهها توسط هیئت امناء اهداء میشود که امیدواریم دعای مردم همیشه و در همه حال پشت سر ما باشد تا از این توفیق عظیم بینصیب نمانیم.
آقای جمیلی در پاسخ سئوالی درخصوص انتظارات خود از مراکزی که مورد حمایت واقع میشوند گفت: هیچ انتظاری نداریم. انجام وظیفه است و بس، "التماس دعا از همه عزیزان که لطف خدا شامل حال ما شود که تاکنون هم چنین بوده است."
نامبرده از ادامه فعالیتها بالاخص کمک درخصوص ساخت خوابگاه 236 نفره دانشگاه را با توجه به اینکه از مهم ترین ملزومات تحصیل قشر فرهیخته جامعه میداند از برنامههای آینده خود نام برد.
ضمن تقدیر مجدد از حمایتهای خالصانه ایشان شایان ذکر است ایشان از سال 1386 تاکنون سالانه مبالغی نیز بصورت ماهیانه به دانشجویان بی بضاعت دانشگاه کمک می نموده اند که در سال 1391 این تعداد به 120 نفر دانشجو رسیده است.