مصاحبه ای که در ذیل مشاهده می فرمائید گفتگوی صمیمی است با رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه که به بهانه کسب رتبه نخست توسط دانشگاه زنجان در نمایشگاه دستاوردهای دولت نهم و دهم؛ «دولت مهر»، صورت پذیرفته که امیدواریم مورد پسند واقع شود.
o سلام آقای سپهری از روابط عمومی چه خبر؟ الحمدلله، روزهای پرکاری را در روابط عمومی پیش رو داریم. با اینکه حجم کاری همیشه در روابط عمومی بالا بوده، ولی این دو ماه (شهریور و مهر) سرمان خیلی شلوغ است که امیدوارم به نحو مطلوب بتوانیم از عهده وظایمان با همت همکاران برآئیم.
o به روزهای پرکار اشاره کردید امکان دارد تشریح فرمائید؟ بله، همانطور که مستحضرید در اواخر شهریورماه واقع شده ایم و دانشجویان جدیدالورود جهت ثبت نام در دانشگاه حضور خواهند داشت، دوستان درصدد تهیه و چاپ 3 شماره از نشریه هستند که دو شماره آن تحت عنوان رویداد با موضوع معرفی دانشگاه و عملکرد دانشگاه در سال گذشته و یک نمونه معرفی و عملکرد دانشگاه به زبان لاتین خواهد بود. بعد از آن 11و12 مهرماه همایش بین المللی باستان شناسی را خواهیم داشت که میزبان میهمانان میراث فرهنگی هستیم و بخش عظیمی از کار را نیز دوستان در روابط عمومی برعهده دارند. فکر می کنم که تشریح بیشتر از این در حیطه مصاحبه نگنجد.
o ضمن تبریک به مناسبت کسب عنوان غرفه برتر نمایشگاه کاسپین، اگر امکان دارد در این خصوص نیز صحبت نمائید؟ در این 9 ماهی که در روابط عمومی خدمت فرهیختگان و دانشگاهیان عزیز بوده ام سنگین ترین کاری بود که به کمک همراهان گرامی انجام شد.
o سنگین ترین؟ بله، درست است که همه کارهای روابط عمومی سنگین و پرحجم هست و این درحالی است که کوچک ترین قصور و ضعف به چشم خواهد آمد، ولی نمایشگاه خود کار طاقت فرسایی بود که مطمئناً اگر دوستان کمک نمی کردند این مهم تحقق نمی یافت. به جرأت می توان گفت همکاران دو هفته بصورت شبانه روزی حتی در ایام تعطیل مخصوصاً تعطیلات عید فطر که امسال مقارن بود با نمایشگاه، پای کار بودند و چند شبی را هم منزل نرفتند و در محل نمایشگاه مشغول آذین بندی و غرفه چینی بودند.
o در رابطه با عنوان کسب شده صحبت کنید؟ نمایشگاه به چند کمیته تقسیم شده بود، کمیته علمی و فناوری نیز یکی از آنها بود که نهادهای آموزشی، علمی و پژوهشی را دربر می گرفت و نهادهای مرتبط با این کمیته در یک سالن حضور داشتند.
دوستان با تلاش شبانه روزی که داشتند توانستند عنوان سال قبل را مجدد تکرار نموده و غرفه برتر کمیته علم و فناوری باشند. جدای از ارزیابی درون کمیته ای ارزیابی کلی نیز بین حدوداً 160 غرفه حاضر در نمایشگاه صورت پذیرفت که بحمدالله غرفه دانشگاه زنجان بعنوان اولی این نمایشگاه در بین تمامی دستگاه های شرکت کننده هم نائل شد و این در شرایطی بود که برخی نهادها از شرایط بسیار ایده آلی بهره می بردند؛ مثل متراژ بالای غرفه آنها، جای بسیار مناسب غرفه (در سالن اصلی مستقر بودند)، حمایت های خوب کل استان از آنها و...، ما هم با 100 متر فضا در یکی از سالن های فرعی (سالن یک) رقابت تنگاتنگی با آنها داشتیم.
o لطفاً عواملی که باعث برتری شما بود را ذکر کنید؟ مهم ترین عامل، ید واحد بودن دانشگاه در این خصوص بود. ما ابتدا از کلیه قسمت ها نمایندگان آنها را دعوت نمودیم و چند جلسه کاری بسیار مفید و مثمر ثمر در دانشگاه با حضورشان برگزار شد که خروجی آن کاملاً کاربردی و عملیاتی بود. سپس تیم دانشجویی بسیار قوی این نمایشگاه را پشتیبانی می کرد که جا دارد از همه آنها نیز تشکر کنم و نکته بسیار مهم دیگر با تمام وجود و از ته دل کار کردن و در اختیار نمایشگاه بودن همکاران بود که این خود در نوعش کم نظیر می باشد.
o غرفه آرایی دانشگاه بسیار جالب و جاذب بود، در رابطه با آن نیز توضیح می دهید؟ بله، به همت چند تن از دانشجویان و همکاران روابط عمومی غرفه آرایی نو و بدیعی را شاهد بودیم که به جهت بومی بودن این حرکت یعنی انجام کلیه کارهای آن با پتانسیل دانشگاه، هزینه آن نیز بسیار پائین تمام شد و نصف هزینه پارسال را صرف این موضوع کردیم که خیلی ها باور آن را نداشتند. به خود افتخار می کنم که در چنین محیطی فعال و پویا مشغول خدمتگزاری هستم، کافی است فقط ایده و فکر و نیروی موجود در دانشگاه مدیریت شود آنوقت خواهید دید که چه کارها که انجام نمی شود. شتاب و تعالی بسیار خوب و پرسرعت دانشگاه در سال های اخیر مصداق بارز این مدعاست.
o از کارهای ارائه شده در نمایشگاه برایمان بگوئید؟ محوریت کارها معرفی دانشگاه و ارائه عملکرد بود که دوستان برای اینکه غرفه از جذابیت نیز برخوردار باشد سرگرمی های علمی را ارائه کرده بودند که مورد استقبال خوبی هم واقع شد. ما برای اولین بار رصد آسمان را در فضای غیر مسقف برای بازدید کنندگان با دو تلسکوپ داشتیم که قریب 1500 نفر در رصد شرکت کردند. در ایستگاه نقاشی غرفه حدود 2000 نفر (از کودک 3 ساله گرفته تا پیر زن 70 ساله) حضور داشتند. اعصاب سنج غرفه را قریب به 3000 نفر تست کردند. برای اولین بار تور دانشگاهی داشتیم که از علاقه مندان جهت بازدید دانشگاه ثبت نام شد و با پذیرایی مختصر جهت آشنایی میهمان دانشگاه بودند.
غرفه روانشناسی و مشاوره نیز میزبان مراجعین زیادی بود. نزدیک به 13 آیتم برای بازدید کنندگان ارائه شده بود که بیش از 20 هزار نفر در آن حضور داشتند. در ضمن مسابقه ای نیز طراحی شده بود که اطلاعات ارائه شده در تابلوها در حاشیه نماند و از بین 5000 شرکت کننده به ده نفر از برندگان به قید قرعه جوایزی نیز اهدا شد.
o با تبریک مجدد، در پایان حرف آخر؟ باید از حمایت های بی شائبه ریاست محترم دانشگاه همینطور معاون محترم اداری و مالی دانشگاه تشکر کنم. کلاً از همه عزیزانی که در این مسیر خادمین خود در روابط عمومی را کمک نمودند، مخصوصاً دوستانی که در ایام برگزاری نمایشگاه بصورت مستقیم ما را یاری کردند که اجازه می خواهم در حد توان اسامی آنها را ذکر کنم.
§ همکاران: آقایان دکتر عباسعلی زمانی- محمود حسنی- رحمان ناصر- محمد منتخبی – علی عمارلو- عباس هاشملو- خسرو واجک- فرهاد مکملی- بهرام یار محمدی- حسن سلیمانی فرد- احسان حریری- فریدون اسکندری- مهدی خان محمدی- قربان عباسی- رجب خالقی- جواد محمدزاده- علی اسلامی- نقی شکری- اکبر اسکندری- صفرعلی بیگدلی- علی میرزائی و خانم ها: الهه اشتری- فاطمه اصغری- لاله فرهمند یگانه- اکرم نجفلو- رویا حیدراغلو
§ همکاران دانشجویی: آقایان محمد کیانی- پوریا پروینی- مهدی سیاحی- بهنام رستمی- مسعود حاج سلیمانی- جمال الدین رجبی ارهانی- حسین سلطانی- سالار بهرامی- محمدرضا کریمی- علی حیدری- فریبرز حبیبی- فرهاد قره قوشلو و خانم ها: رباب نجفی- فرانک خانصنمی- مدینه نظری- پریسا نجفی- زهرا شمسی- نرگس اترک- زهرا عبدی- اکرم خانمحمدی- پریسا حیدری- لیلا آویزه- سارا مردانی- اکرم چراغی- سولماز قاسمی- معصومه عباسی- زهرا وزیری- نسترن مهری
o ممنون از اینکه وقتتان را در اختیار ما قرار دادید. خواهش می کنم ممنون از زحمات سرکار عالی که تلاش های همکاران را نمی گذارید زمین بماند.
مصاحبه: رباب نجفی-خبرنگار روابط عمومی
جهت مشاهده عکس های آماده سازی غرفه به آلبوم تصاویر دانشگاه مراجعه نمایید.