رييس دانشگاه زنجان،با اشاره به اينكه كيفي سازي آموزش زير بناي توسعه در كشور است، گفت: توجه به اين مقوله مهم در ارتقا و افزايش كارهاي پژوهشي تاثير بسزايي دارد.
به گزارش ايرنا،'دکتر محسن افشارچي' روز سه شنبه در هفتمين كنفراس آموزش شيمي ايران در زنجان، افزود: در گذشته توسعه كمي دانشگاههاي بيشتر لحاظ شده و كمتر به كيفي سازي و ارايه آموزش هاي بهينه توجه مي شد.
وي، با اشاره به اينكه طرح آمايش آموزش عالي در وزارت علوم تحقيقات و فن آوري معضلات و مشكلات موجود را به حداقل كاهش مي دهد، يادآورشد: در اين طرح پذيرش دانشجويان در دانشگاهها متناسب با نيازهاي جامعه انجام مي گيرد كه اين روند در ارايه آموزش هاي بهينه بسيار موثر است.
رييس دانشگاه زنجان، اظهار داشت: رشته علم شيمي در چند سال گذشته توسعه يافته اما آموزش هاي ارائه شده در اين حوزه وضعيت مناسبي نداشته است.
وي، برگزاري هفتمين كنفراس آموزش شيمي ايران در استان زنجان را اقدامي موثر در توسعه بهينه اين رشته اعلام كرد و گفت: ارايه شيوه هاي نوين آموزشي به ارتقا بيشتر اين رشته منتهي مي شود.
دبير هفتمين كنفراس آموزش شيمي ايران نيز با بيان اينكه به آموزش در كشور بي مهري شده است، افزود: عدم توجه به اين موضوع مهم موجب مي شود آموزش هاي ارايه شده در علوم پايه كيفيت نامناسبي داشته باشد.
'دکتر نعمت الله ارشاد'، تصريح كرد: تعامل و ارتقا آگاهي مديران در ارايه آموزش هاي نوين نقش بسرايي دارد.
وي، با اشاره به اينكه به اين كنفراس 105 مقاله ارسال شده بود، يادآورشد: از اين تعداد 27 مقاله به عنوان سخنراني و 94 ديگر آن به عنوان پوستر ارايه مي شود.
جهت مشاهده تصاویر کنفرانس لطفاً کلیک نمایید.